افکار ما بر احساسات ما تاثیر می گذارد، احساسات ما تصمیم هایمان را راهنمایی می کند، و نهایتا تصمیمهای ما زندگی خود و اطرافیانمان را شکل می دهد. تمرکز این کارگاه آموزشی بر ارتقای توانایی های فردی و میان فردی است تا بتوانیم با مشکلاتی که در زندگی روزمره به وجود می آید به نحو موثرتری برخورد کنیم. این کارگاه از چارچوب رفتار درمانی دیالکتیکی استفاده می کند و دارای چهار بخش است
- ذهن آگاهی: این قسمت به ما کمک می کند تا احساسات خود را شناسایی کنیم، از وضعیت درونی خود آگاه شویم و به حضور در زمان حال بازگردیم.
- تحمل پریشانی: این بخش ما را به مهارتهایی مجهز میکند تا در هنگام مواجهه با شرایط سخت، به ویژه زمانی که نمیتوانیم شرایط را تغییر دهیم، همچنان استوار و با روحیه بالا حرکت کنیم.
- تاثیرگذاری میان فردی: این بخش به ما این توانایی را می دهد که درخواست های قدرتمندی را برای آنچه نیاز داریم انجام دهیم و یاد بگیریم که مرزهای شخصی خود را تعیین کنیم، در عین حالی که روابط خود را با دیگران حفظ می کنیم.
- تنظیم احساسات: این واحد به ما یاد میدهد که چگونه احساسات خود را مدیریت کنیم و آنها را به آنچه می خواهیم تغییر دهیم، به طوری که آنها افکار و رفتارهای ما را کنترل نکنند، بلکه ما را به مقصدمان راهنمایی کنند.